Frame Restaurant

Frame...tak penah terlintas nk mkn kat sini.......Tp semua nya bejalan dengan lancar makanan nya pown leh tahan sedap....tambah2 desert dia kan sedap bangat dong....... Tak ramai orang kat restaurant ni mybe sbb x terkenal sangat kowt.....tp sesuai la kepada sapa2 yg suka kan privacy kan.

Chilis...

Restaurant yang paling mahal penah kami kunjungi dan masakan nye pown leh la tahan nk kata sedap sangat 2 tidak la kan.......mybe sbb salah pilih menu kowt....tp ok la jugak dah lama dah teringin nk mkn dekat restaurant ni kan..last2 dapat juga.....thanks my dear.....

Yummy Restaurant Middle Eastern/International

Yummy Restaurant, mmg yummy pown....masakan ala2 timur tengah gitu...banyak juga kami mkn time ni ada salad Iranian, pizza, fish and chipKoobideh Kebab with Special Rice ,Turkish Kebab bersama roti nan, mushroom soup, spaghetti and the last one is Ice Cream........bayang kan kami yang x sebesar mana ni mkn semua ni sampai abis....dasyat x?????  rasa nya pown leh tahan sedap la...btw thanks ya my hubby kerana belanja i mkn kat sini ...............